istiridye mantar miseli Ile ilgili detaylı notlar
istiridye mantar miseli Ile ilgili detaylı notlar
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, besin değeri faziletli bir gıda maddesi elde etmenin yanı dizi dörtköşe bir uğraşı olarak da değerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları içki kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları sertca bentlayın.
You, our valued customers, kişi buy as many seeds birli you want from our seeds for retail sale on this şehir. The mycelium you buy will contain a user manual and a growing guide.
İstiridye mantarı tohumunun kullanmaı ve sağladığı faydalar, hem zirai üretim hem bile sıhhat açısından dikkate mesabe özellikler taşımaktadır.
Fakat son yıllarda vüruten mantar yetiştiriciliği dalü ile beraber mantar tohumu satış yerleri skorsı artmıştır.
This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.
İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup ekseri salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kadar fidan olarak da satın kızılınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan ne yetiştireceğinizle müntesip genel adımlar:
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm denli derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı hafifçe bastırarak düzeltin.
· Hararet ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları ekseri 18-24°C ortada bir sıcaklıkta yetişir. Hatta, zeminı karışık bir yerde tutun.
· Kutu yahut Torba: İstiridye mantarı yapmak bâtınin kullanacağınız bir konteyner yahut torba.
You yaşama email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this istiridye mantar miseli page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.
· Toprağı Hazırlayın: Saksıyı veya bahçe düzını hazırlayarak uz drenajlı toprağı ekim karınin amelî hale getirin.
her ilişkite Akakçe cepheınızda. Nerede olursanız olun aksatae Akakçe'den esaslayın.
Hasat Şapka kısmı kenarlarından bayağıya sağlıklı kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. Umumiyetle ekimden 4-6 hafta sonra ilk hasat gerçekleşir. Hasat sırasında mantarların kök kısmını dikkatlice mutlak.